Politica de confidențialitate

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de Stofe Buhusi SA, în calitate de Operator al datelor personale pe care tu (în calitate de Persoană Vizată) ni le furnizezi, pentru activitatea de comerț electronic prin intermediul site-ului stofebuhusi.ro

 1. Ce informații colectăm

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

Stofe Buhusi SA acționează în calitate de Controller al datelor personale pe care tu ni le furnizezi.

Stofe Buhusi SA colectează următoarele informații:
Numele si prenumele, adrese, numarul de telefon, adresa de email, adresa IP, comportamentul pe site-ul stofebuhusi.ro, interesele tale.

 1. De ce avem nevoie de aceste date

Avem nevoie de aceste date pentru a va furniza urmatoarele servicii:

 • Numele, prenumele, adresa si numarul de telefon pentru a factura si livra produsele si serviciile comandate de dumneavoastra. Livrarea se poate face prin mijloace proprii sau prin companii de curierat avizate de noi.
 • Adresa de email si numarul de telefon pentru a va tine la curent cu statusul comenzii dumneavoastra, atat din partea stofebuhusi.ro cat si prin intermediul companiilor de curierat avizate de noi. adresele de mail (daca v-ati abonat la newsletter si ati confirmat abonarea prin email), pentru a va trimite oferte generale si personalizate ale stofebuhusi.ro .
 • Stofebuhusi.ro colecteaza informatii demografice, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs., pentru a personaliza mesajele trimise dumneavoastra si/sau continutul site-ului stofebuhusi.ro, pentru a spori relevanta mesajelor comerciale prin gruparea in functie de criterii demografice si de preferințe
 • informații directe despre paginile vizitate și acțiunile realizate în site-urile stofebuhusi.ro , prin intermediul informațiilor din sesiunea browser-ului sau cookies, inclusiv informații cum ar fi:
  • pagina sursa de unde provine vizita
  • adresa IP a vizitatorului
  • diverse acțiuni intreprinse în pagină (adaugă la favorite, votează etc) și rezultatul acestora
  • comentarii publicate pe site-uri
  • informații furnizate prin intermediul formularelor din paginile site-urilor
  • termeni de căutare utilizați în site-uri
 • pentru apelurile telefonice primite sau initiate ce pot fi inregistrate pentru a folosi in imbunatatirea serviciilor noastre. In acest caz, veti fi informati la debutul apelului telefonic.
 1. Ce facem cu aceste informații

Datele dvs sunt colectate de către Stofe Buhusi SA.

Stocarea datelor se face în România, la unul din sediile sau punctele noastre de lucru sau la furnizori agreați, în baza unor contracte de servicii.

Dupa caz, datele dumneavoastra personale pot fi impartasite cu anumiti furnizori agreati (curier rapid, servicii postale, servicii folosite in vederea efectuarii operatiunilor de livrare, plata, procesare a comenzii, scopuri comerciale si de marketing, etc).

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei Stofe Buhusi sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Stofe Buhusi, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
– in cazul in care stofebuhusi.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
– in cazul in care stofebuhusi.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul stofebuhusi.ro.

 1. Cât timp le păstrăm

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul stofebuhusi.ro sau pe alte site-uri sau platforme detinute de Stofe Buhusi plus un an de la închiderea furnizării serviciului.

Închiderea furnizării serviciului se poate face:

 • la inițiativa Stofe Buhusi SA
 • la notificarea participantului cu privire la decizia de încetare a apartenenței la program

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale), iar informații cu caracter ne-personal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea participantului vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat în scopuri de strategie.

În cazul în care v-ați exprimat consimțământul pentru a vi se transmite newsletter adresa dvs. de email va fi păstrată până veți alege să vă dezabonați. Dezabonarea se va putea face prin accesarea link-ului existent în fiecare newsletter.

 1. Care sunt drepturile tale?

Dacă în orice moment participantul consideră că orice date personale pe care Stofe Buhusi le deține sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse. Pentru aceasta te rugăm să ne trimiti un mail pe stofebuhusi@gmail.com.

În cazul în care doriți să formulați o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, vă rugăm să ne contactați prin email la office@stofebuhusi.ro. O persoană responsabilă va investiga plângerea și va lua legătura cu dvs pentru a rezolva problema semnalată.

Dacă considerați în continuare că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și puteți formula o plângere către aceasta.

 

Meniu